De Sjaak Foudation

De Sjaak Foudation

Infopunt Vlaardingen

De Vlaardingse Cadeaubon steunt De Sjaak Foundation

Ben jij ook iemand die alles al heeft en gebruik je jouw cadeaubon liever om iets bij te dragen aan de maatschappij? Doneer dan jouw cadeaubon aan De Sjaak Foundation, een echt Vlaardings goed doel dat zich maatschappelijk inzet voor Vlaardingen!

Doneer jouw cadeaubon
Infopunt Vlaardingen

Cadeaubon kwijt of verlopen?

Cadeaubonnen die verlopen (na 2 jaar), omdat ze bijvoorbeeld spoorloos zijn verdwenen in een keukenla, komen automatisch ten goede aan De Sjaak Foundation. Zo kun je er gerust op zijn dat zelfs wanneer je jouw bon kwijt bent, hij goed besteed wordt!

De Sjaak Foundation zet zich in voor het ondersteunen van diverse maatschappelijke doelen met een focus op inclusiviteit, educatie en het bevorderen van het welzijn, waardoor donaties bijdragen aan positieve sociale impact.

Wat doet de Sjaak Foundation ?

Samen met de stichting de Mikkies (Clownsgroep uit Vlaardingen) is door de Sjaak Foundation de stichting Dag Zonder Drempels opgericht. Jaarlijks wordt op het terrein van het Zomerterras een feestdag voor mensen met en zonder beperking georganiseerd. Al jarenlang een groot succes.

Ook de seniorendag Terug in de Tijd wordt jaarlijks georganiseerd op de tweede zaterdag van het Zomerterras.

Een vast onderdeel van de jaarlijkse activiteiten van de Sjaak Foundation zijn de vaarten met de Fluisterboot met Vlaardingse senioren over de Vlaardingse Vaart en Vlieten met tussenstop bij het Jachthuis te Maasland voor een consumptie.

In 2022 zijn 1500 sets Huidskleurpotloden uitgedeeld op alle Vlaardingse basisscholen.

Jaarlijks wordt een activiteit tijdens het Zomerkamp themaweekend van de Blauwe Vogels (Scouts met een beperking) ondersteund.

Vlak voor de jaarwisseling zijn 1500 oliebollen afgeleverd bij de Voedselbank.

In oktober 2023 konden diverse dozen met (buiten)speelgoed, kinderboeken, wol en knutselmateriaal worden afgeleverd in het Oekrainedorp Mrija.

Wat is de Sjaak Foundation?

De Sjaak Foundation is het verjaardagscadeau van familie en vrienden voor de 50e geboortedag van Vlaardinger Sjaak van Steenbergen op 25 september 2005.

Wat geef je aan iemand die alles al bezit en een hoge sociale betrokkenheid heeft? De mogelijkheid iets terug te doen voor de maatschappij. Daarom werd de Sjaak Foundation opgericht om Sjaak de mogelijkheid te geven anderen dat kleine zetje te geven waardoor het schijnbaar onbereikbare, bereikbaar wordt. De stichting stelt zich ten doel jaarlijks meerdere maatschappelijke doelen te ondersteunen.

www.sjaakfoundation.nl

info@sjaakfoundation.nl

Doneer jouw cadeaubon