KADE40

KADE40

KADE40 is er voor en door iedereen. Je vindt ons in de stad, in de wijken, op school en online. Ons doel is om jong en oud zo laagdrempelig in aanraking te laten komen met kunst & cultuur om zo een actieve, zelfbewuste leefomgeving te creëren. We staan voor ontmoeting, plezier en creativiteit. KADE40 is zo één van de belangrijkste instellingen in Vlaardingen die mede bijdraagt aan het culturele klimaat in de stad.

Cursussen

Bij KADE40 kan je allerlei creatieve cursussen volgen. Van schilderen, edelsmeden en keramiek tot dansen, yoga, zingen en gitaarspelen. In het cultuurhuis KADE40 is er van alles mogelijk.

Bekijk alle cursussen.

Kunstuitleen

Wil je graag kunst aan je muur, maar vind je het leuker om regelmatig te wisselen? Of ben je nog niet toe aan de aankoop van een kunstwerk? Kunstuitleen KADE40 heeft een gevarieerde collectie kunst in huis van schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en kleine objecten, die voor een aantrekkelijk tarief te leen zijn. Daarnaast werken wij aan de uitbreiding van onze collectie met nieuw werk, dat behalve te leen ook te koop is.

Bekijk de catalogus van de kunstuitleen.

Infopunt Vlaardingen

Deelnemende winkels

Bekijk alle winkels waar je De Vlaardingse Cadeaubon kunt besteden.

Deelnemende winkels bekijken
Infopunt Vlaardingen

Tickets voor De Kroepoekfabriek

Gebruik De Vlaardingse Cadeaubon om tickets te kopen voor optredens in De Kroepoekfabriek!

Tickets voor De Kroepoekfabriek
Infopunt Vlaardingen

Bezoek De Stadsgehoorzaal

Gebruik De Vlaardingse Cadeaubon om sprankelende voorstellingen bij te wonen in De Stadsgehoorzaal.

Bezoek De Stadsgehoorzaal