Meedoen als winkelier

Meedoen als winkelier

De Vlaardingse Cadeaubon is er voor iedereen! Het is voor alle winkeliers in Vlaardingen mogelijk om de cadeaubon te accepteren, als zij zich hiervoor opgeven. Om te zien welke winkels zich hebben aangesloten kijk je op deze site onder deelnemende winkels.

Als winkelier is het gratis om mee te doen. Je betaalt ook geen commissie over de waarde van de cadeaubon, oftewel een cadeaubon van tien euro, levert ook tien euro voor de ondernemer op.

Om De Vlaardingse Cadeaubon te kunnen aannemen, moet je je aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op, om je deelname te bevestigen. Vervolgens kun je via ons Partner Portal inloggen en cadeaubonnen die je hebt aangenomen inwisselen. Het geld wordt vervolgens binnen twee weken op jouw rekening gestort.

Aanmeldformulier winkelier

loading

Een cadeaubon in ontvangst nemen

Klanten kunnen De Vlaardingse Cadeaubon in jouw winkel besteden. Het is niet mogelijk om deze in te ruilen voor contant geld. Om een cadeaubon in ontvangst te nemen, moet je eerst kijken of deze geldig is en wat de waarde is. Dat doe je in het Partner Portal.

Uitbetaling van ingewisselde bonnen

Nadat je De Vlaardingse Cadeaubon succesvol in ontvangst hebt genomen via het Partner Portal, wordt het bedrag van de cadeaubon automatisch naar je overgemaakt. Deze uitbetalingen vinden periodiek plaats. Meestal staat het geld binnen twee weken op jouw rekening.

Het Partner Portal

In het Partner Portal kun jij als winkelier cadeaubonnen in ontvangst nemen. Daarnaast vind je hier in één overzicht de status van de uitbetalingen.

Infopunt Vlaardingen

Ook als relatiegeschenk

De Vlaardingse Cadeaubon is top om aan zakenrelaties te geven, want ze kunnen kiezen wat ze zelf leuk vinden! Het maakt jou de coolste gever en je laat ook zien dat je de stad steunt. Neem contact op met Vlaardingen Partners om de mogelijkheden te bespreken, door te bellen met 010 - 310 08 40.

Infopunt Vlaardingen

Vraag en antwoord

Alle antwoorden op vragen die je kunt hebben over De Vlaardingse Cadeaubon. Ook vind je hier links naar uitleg over de cadeaubon. Benieuwd waar je de cadeaubon kunt besteden? Je vindt het hier!

Vraag en antwoord